dimarts, 6 de febrer de 2018

El nostre mes de gener

Els nins i nines de segon A hem fet moltes coses d'ençà hem tornat de les vacances de Nadal. 

Seguim fent feina de manera cooperativa! Poc a poc aprenem a escoltar-nos, a respectar l'opinió dels altres i a ajudar-nos. D'aquesta manera ens enriquim d'allò que saben els nostres companys i també aportam el que sabem.

            


A plàstica, ens hem imaginat el fons de la mar, ja que vivim en una illa i la tenim molt a prop. Una vegada ens hem imaginat com és, l'hem hagut de plasmar en una cartolina utilitzant materials reciclats (diaris, revistes, taps, etc.), paper de celofan i rotoladors. Ens està quedant xulíssim!


 Per Sant Antoni ens vam fer unes caretes i unes banyes de dimoni, fèiem por! Durant la festa, vam cantar dues gloses amb els nostres companys de segon B.Aquest mes de gener ha estat ple de celebracions! Com ja sabeu dia 30 va ser el dia de la Pau, i tots els nins i nines de l'escola van canar una cançó, "escolta-ho en el vent". A classe, uns dies abans de la celebració, ensallavem la cançó mentre feiem una feineta:


La setmana passada ens va visitar el pare d'una companya de segona B que és arquitecte per explicar-nos com n'és d'important mesurar bé en la seva feina, i com ho fan per poder aconseguir-ho. Ens va dur un aparell molt interessant: un metre làser! vam anar al gimnàs a fer proves i vam comparar la mesura amb el metre làser i amb el nostre cos. Vam veure que mesurar amb el cos és una eina que ens serveix per tenir una idea, però que no és del tot fiable.


                   


    
                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada